USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині - виставка ікон бійця АТО

19 Травня 2015 09:27
Виставка-аукціон мистецьких робіт Андрія Слюсарчука – інваліда АТО відбудеться на свято Трійці у Георгіївській церкві селища Голоби Ковельського району. Про це на своїй сторінці в мережі написав ієромонах Ніфонт.

"Волинянин Андрій Слюсарчук після півроку війни на сході повернувся інвалідом. Тому, аби бути сильнішим за обставини, подолати фізичний біль, взявся за голку з ниткою. Чоловік знайшов себе у вишивці бісером, але створює винятково ікони. Має їх понад десяток і зупинятися не збирається", - йдеться у повідомленні.

Зі слів Ніфонта, батьківську хату Андрія у селі побачиш одразу. Над нею майорить синьо-жовтий прапор. Згадувати службу на блокпостах під Донецьком він не любить, каже: якби не елементарне везіння і молитви близьких, міг стати «двохсотим».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що медикам досі не вдається відновити сон бійцю колишньої 51 бригади 34-річному Андрію Слюсарчуку. Заснути йому вдається тільки у лікарні під крапельницями.

Окрім того, видання писало про всепереможну силу: як боєць рятується мистецтвом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus