USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський митник, чия зміна пропустила велику партію цигарок, став заступником начальника Львівської митниці

8 Грудня 2021 12:05
Із заступника начальника митниці до начальника зміни і за рік – на попереднє місце роботи. Працівника Волинської митниці Юрія Приходька призначили виконувачем обов’язків заступника начальника Львівської митниці. Цього року проти нього порушували дисциплінарне провадження, проте його закрили.

Про призначення Юрія Приходька Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

У пресслужбі Волинської митниці цю інформацію підтвердили. Відповідне рішення, наголошують, було прийняте керівництвом Держмитслужби.

«Волинська митниця отримала лист Держмитслужби про те, що Юрій Приходько має бути відряджений для виконання обов’язків заступника начальника Львівської митниці. Лист ми отримали вчора і зараз готуються документи на виконання цього рішення. Це не заступник, який призначений за результатом конкурсного відбору, це виконання обов’язків», – повідомила речниця Волинської митниці Валентина Черниш.

Юрій Приходько наразі працює начальником відділу митного оформлення («начальник зміни» по народному) № 4 м/п «Ягодин». Ще на початку року його зміна потрапила у скандал – пропустила велику партію цигарок, яку затримали у себе польські митники. Щодо Юрія Приходька було порушено дисциплінарне провадження, проте його закрили.

«22 лютого 2021 року під час роботи його зміни у Дорогуську поляки знайшли велику партію цигарок. З цього приводу за фактом було порушене дисциплінарне провадження і в результаті перевірки встановлено, що Юрій Приходько у цей час перебував у відпустці і не міг бути причетним до переміщення цих цигарок», – інформують у відомстві.

Відповідно до поданих декларацій, на м/п «Ягодин» Юрій Приходько працював у 2021 році. До того він перебував на посаді заступника начальника Львівської митниці, куди нині його відрядили виконувати обов’язки.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Клава Показати IP 8 Грудня 2021 12:26
а слабо полякам не помітити тютюнову фабрику від українців ?..
Сергій Показати IP 8 Грудня 2021 17:27
Такі люди на волинській дорозі не валяються...
Іван Крук до Сергій Показати IP 8 Грудня 2021 22:35
Сказав, як накаркав
Факт Показати IP 8 Грудня 2021 22:59
Бабло як завжди рулить
Сталін Показати IP 9 Грудня 2021 11:18
Красаувчик,прост красаувчик))
Додік Показати IP 9 Грудня 2021 12:24
Яка несподіванка, мля... Добре знає табличку ділення, важлива ланка в злодійському ланцюгу.
Мака Показати IP 10 Грудня 2021 08:30
Цю країну згубе корупція(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus