USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський перевізник звільнив водія, який не віддавав передачу для АТО

24 Серпня 2015 13:35
Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації Іван Мирка повідомив, що перевізник звільняє підлеглого, який відмовив волонтерам у безплатному провезенні передачі.

Про це інформують «Вісті Каменя».

«Сьогодні відбулась розмова з підприємцем Коновалом, який є власником цього автобуса і здійснює перевезення на цьому маршуті. Під час розмови перевізник визнає провину і звільняє даного водія з роботи.

Підприємець написав пояснюючу записку та згодом передасть інші підтверджуючі документи про звільнення. Проте він має в активі випадок з вдовою загиблого на війні Валентиною Королько, яку висадили з автобуса.

Цей підприємець мав постійно проводити з водіями розяснювальну роботу. Тому, можливо, департаментом будуть вжиті ще суворіші заходи, адже розяснювальна робота напевно не проводилась або проводилась непереконливо», – повідомив Іван Мирка.

Нагадаємо, 18 серпня водій автобуса «Луцьк-Камінь-Каширський» відмовився віддати передачу для бійців волонтерам у Ковелі через те, що ті не мали при собі грошей. Водій поїхав з передачою у Камінь-Каширський. Волонтери та демобілізовані бійці АТО, які допомагали забирати передачу,змогли забрати коробку з цигарками та продуктами лише на зворотньому маршруті автобусі, коли заплатили водієві 15 гривень за послугу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанин Показати IP 24 Серпня 2015 13:55
Соромно за таке би.ло на Волині. Їх дуже багато - цих байдужих покидьків.
Сумно до Лучанин Показати IP 24 Серпня 2015 17:09
мене колись тут затюкали, коли я написала , що в Горохові водій маршрутки 1 папірець без 10 гривень віддати не хотів. диспетчер заплатила, я їй вернула гроші. можна все зрозуміти - ціни на бензин, не нова пошта, бізнес приватний... Але ж людяність та доброзичливість ніхто не відміняв!!!!
Кравчук ВВ Показати IP 24 Серпня 2015 15:48
Потрібно повідомити прізвище,ім'я цього водія ,де він мешкає..Люди повинні знати ,щоб з ним навіть ніхто не вітався.
ХХХ до Кравчук ВВ Показати IP 24 Серпня 2015 16:18
...це Ви тут бидло і ведетесь на "Гучні" редакції людей, які там не були присутні та не знають всієї правди. В кожного своя правда, і тут розписана лише та сторона, яка вигідна для публікації А тепер, шановний волонтер, завдяки якому попала ця стаття в інтернет, можеш "спокійно спати", бо завдяки тобі- створений конфлікт..скандал з даної ситуації...як наслідок, людина звільнена з роботи, не зробивши нічого такого, за що дійсно звільняють, нехай в тебе буде чиста совість за таке, тобі воно ще "ікнеться". Можна подумати, цей водій зробив щось нове..попросив гроші за передачу? а що в нас на даний час безплатно?! чи в наш час волонтерам все дозволено безплатно робити? платіть гроші, як і всі!
Люда Показати IP 24 Серпня 2015 16:11
А призвати в АТО того шоферюгу немає змоги? Хай попробує на своїй шкурі. Тут то він герой. А там?Кам-Каширський, військоммат, не СПИ!!!!!
ХХХ до Люда Показати IP 24 Серпня 2015 17:09
до чого тут призвати в АТО? в чому героїзм проявляється, у тому, що попросив заплатити передачу?! новою поштою нехай передають, там "ТОЧНО, що безплатно буде", якщо не подобається, що беруть гроші за передачу...
аноним Показати IP 24 Серпня 2015 18:23
Микола Карпович,пенсионер,лучанин
примак до люди Показати IP 24 Серпня 2015 18:49
просят старци і немочні
до ХХХ Показати IP 24 Серпня 2015 18:56
коментар було видалено
до ххх Показати IP 24 Серпня 2015 19:21
наглєц
Бу Показати IP 24 Серпня 2015 23:14
Тепер знаю універсальний пароль - любому водію даю передачу, кажу, що волонтер і передача для АТО. Хай попробує безкоштовно не візьме - вилетить з роботи.
аяяй до Бу Показати IP 25 Серпня 2015 11:23
тепер і я буду користуватися цим паролем .щоб не платити.!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus