USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Подяка волинських бійців з передової

18 Червня 2015 08:46
Волонтери Волині звітують з передової та шпиталю. Вони стверджують, що передача для бійців 14 ОМБр доїхала успішно, за що хлопці щиро вдячні усім небайдужим волинянам.

Про це на своїй сторінці у мережі опублікував Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.

Так, цього разу волонтери передали волинським військовослужбовцям тактичні окуляри, топографічні карти, ліки, засоби гігієни, продукти, каву та чай, солодощі.

«Айдару» передали електричну скороварку! Хлопці обіцяли зготувати в ній найсмачніший в АТО плов! Також раді можливості передати на блокпости Луганщини 2 ящики вафельних тортів від @Солодка сотня для наших Героів… Передали до Київської лікарні важкопораненим бійцям АТО одяг, спідню білизну, засоби гігієни, вітаміни, солодощі тощо», - йдеться у повідомленні Центру.

Волонтери та бійці на передовій щиро дякують за допомогу у формуванні передачі небайдужим ковельчанам, партнерам з Чехії - PragueMaidanBLOG, партнерам з Ізраїлю - IsraeliFriendsofUkraine, Александрі Григорьєвій.

Звіт з передовоі та шпиталю!Передача доїхала.. 14 ОМБР - артдивізіон. Передано тактичні окуляри, топографічні карти, л...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 17 червня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
молодці Показати IP 18 Червня 2015 09:50
волонтерам Украйінці мають бути вдячні не менше,ніж нашим войінам! ці самовіддані люди роблять колосальну підтримку! дякую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus