USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинське медоб'єднання материнства і дитинства отримало високу відзнаку МОЗ

21 Грудня 2021 21:31
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко нагородив відзнакою Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства та дитинства.

21 грудня у межах виїзної колегії міністерства охорони здоров’я, яку провели у Луцьку, відзнаку «За лідерство в трансформації системи охорони здоров’я» урочисто вручили генеральній директорці КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства та дитинства» Ірині Горавській. Окрім цього високе визнання отримали ще чотири медичних закладів України.
Зі слів очільниці установи, це – відзнака для закладів, які стали лідерами за результатах втілення реформи охорони здоров’я: зуміли працювати в умовах змін, провести реорганізацію, оптимізацію й при цьому залишилися успішними у фінансовому плані та за якістю надання послуг.
«У нас постійно збільшується кількість послуг, які ми надаємо. Ми створили медичне об’єднання, завдяки чому зробили надання медичних послуг безперервним. Це не означає, що у нас нема проблем. Звичайно, вони є. І будь-які зміни не даються легко. Але це говорить про те, що йдемо у правильному напрямку, і якщо й надалі так працюватимемо, то заклад буде фінансово спроможним та стабільним», – наголосила Ірина Горавська.

Читати ще: Міністр охорони здоров’я відвідав Волинський обласний перинатальний центр. Про що говорили

Очільниця КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства та дитинства» зазначила, що високу відзнаку вручили не тільки їй, а й усьому колективу, який працює у режимі 24 на 7, змінюється і вдосконалюється.

«Це визнання й для тих, хто підтримує наш колектив не лише морально, а й фінансово. Влада нас чує, допомагає і це теж суттєво впливає на роботу закладу. Ми закінчуємо ремонт неонатального корпусу, замінюємо всі ліфти у дитячих лікарнях, маємо дизельні генератори для безперебійного живлення закладу, встановлено протипожежну сигналізацію у Дачному. І це все лише за рік. Це говорить про те, що влада нас дуже підтримує. Тому ця відзнака і народному депутату Ігорю Палиці, який дуже багато вклав у цей заклад і до сьогодні дуже нас підтримує. Також це відзнака органам місцевого самоврядування, ну й, звісно, не боюсь повторитися, невтомному колективу», – тішиться Ірина Горавська.

Нагадаємо, міністр охорони здоров‘я України Віктор Ляшко відвідав Волинський обласний перинатальний центр, який входить до структури Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства. Під час візиту було зазначено, що дитяча лікарня увійшла в перелік тих закладів, де буде проведена реконструкція за кошти державного бюджету протягом 2022-2023 років.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus