USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Волинський співак записав кавер на пісню, яка стала символом війни

26 Березня 2022 08:01
Срібний призер проєкту «Голос.Діти» Ярослав Карпук (YAKTAK), який родом з Волині, записав кавер на пісню KALUSH «Стефанія», яка стала одним із музичних символів війни.

Відео музикант опублікував на своєму каналі в YouTube.

«Пісня, яка стала символом цієї війни. За ці дні війни, я бачив багато сліз та сивини, відчував присмак гіркоти міді перемішаної із пилом. Хочеться, аби кожну людину зігріло це відео, адже війна закінчиться, а любов буде палати вічно. Слава Україні!» пише виконавець.
Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що срібний призер проєкту «Голос. Діти»Ярослав Карпук зі Старої Вижівки записав новий кавер. Також Ярослав Карпук переміг на міжнародному вокальному конкурсі 2220 International Music Festival.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 26 Березня 2022 08:20
Дуже красиво молодець!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus