USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Волинський спортсмен став чемпіоном Європи з козацького двобою

19 Травня 2023 18:49
Вихованець володимирської ДЮСШ та СК «Любарт» Дмитро Куць на чемпіонаті Європи з козацького двобою здобув золоту та бронзову медалі. Також півфінальний поєдинок Дмитра з представником Марокко визнали найкращим двобоєм розділу К-1, а спортсмена та його суперника відзначили чемпіонськими поясами.

Про це повідомили в міській раді Володимира.

17 травня міський голова Ігор Пальонка та директор педагогічного фахового коледжу ім. А. Ю. Кримського Микола Савельєв, тренер клубу «Любарт» Володимир Подзізей та заступник президента федерації боксу Волині Володимир Айомбековим привітали чемпіона.
Дмитро, який є випускником педагогічного фахового коледжу, згадує навчання у Володимирі як світлий період життя, позитивно відгукується про викладачів, одногрупників та рекомендує всім друзям і вихованцям вступати до лав «кримчан».
У Володимирі, розповідає хлопець, виросли та познайомилися його батьки. Саме у цьому волинському місті відбулося становлення Дмитра Куця як спортсмена та особистості. Каже, що у клубі «Любарт» він відчув батьківську підтримку та відточив чемпіонські навички.
Зараз Дмитро тренується у луцькому спортивному клубі «Воїн», а у рідному Заболотті, що на Ратнівщині, виховує молодих спортсменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus