USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинський тероборонівець Іприт до війни оцінював коштовне каміння, нині прискорює «марш-кидки» окупантів на той світ

28 Вересня 2023 08:08
Олег Гелета до широкомасштабного вторгнення працював заступником директора – керівником відділу експертизи коштовного, напівдорогоцінного і декоративного каміння Державного гемологічного центру при Міністерстві фінансів України. Має науковий ступінь кандидата геологічних наук і є членом-кореспондентом Академії будівництва України.

Проте після широкомасштабного вторгнення цей «статусний» чоловік насамперед згадав про те, що є ще й офіцером запасу Збройних сил України (паралельно з навчанням на геологічному факультеті відвідував в університеті військову кафедру), пишуть на сторінці 100-ї бригади ТрО у Фейсбуці.

Вивізши дружину й чотирьох дітей (на той момент усі вони були неповнолітніми!) з атакованої ворогом столиці до рідного Володимира, пан Олег добровольцем пішов до військкомату.

Вже понад півтора року він служить на посаді офіцера групи сил підтримки у Володимирському батальйоні Волинської бригади тероборони. Опікується питаннями радіаційного, хімічного та біологічного захисту особового складу. Звідсіля й колоритний позивний – Іприт.

Читати ще: У волинських тероборонівців є свій Дисбат: воює за мирне небо над головою доньки

Пан Олег та його побратими вже протягом пів року успішно виконують бойові завдання на сході України.

«Перебуваючи тут, кожен з нас ще більше мріє про Перемогу й докладає максимальних зусиль для її здобуття», – каже Іприт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus