USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинський центр зайнятості працевлаштував понад тисячу внутрішньо переміщених осіб

15 Вересня 2023 14:30
Працевлаштування внутрішньо переміщених осіб у нових громадах – один із пріоритетів служби зайнятості та влади на місцях. Саме тому, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, разом з Державною службою зайнятості, міжнародними гуманітарними організаціями та роботодавцями об’єдналися, аби полегшити цей процес, створивши належні умови для життя та роботи громадян, інформують у Луцькій міськраді.

Нині, всі шукачі роботи, які змінили місце проживання внаслідок війни, можуть скористатися послугами центру зайнятості. До слова, з початку повномасштабного вторгнення, до Волинського обласного центру зайнятості звернулося 3 420 людей, які переїхали з інших регіонів. Найбільше з Донецької, Харківської, Луганської та Херсонської областей.

Громадяни можуть отримати такі послуги від служби зайнятості: матеріальну допомогу впродовж трьох місяців із дня взяття на облік; профорієнтаційну роботу і працевлаштування; професійне навчання, ваучер; гранти й мікрогранти на створення або розвиток власної справи.

«Загалом, коли шукач роботи звертається до центру зайнятості, наші фахівці пропонують широкий спектр послуг: від консультацій та профорієнтації – до безпосереднього супроводу в написанні бізнес-планів для отримання грантів. У нас до кожної людини – індивідуальний підхід», – розповіла директор Волинського ОЦЗ Алла Куцин.

До слова, від початку війни служба зайнятості вже працевлаштувала понад тисячу внутрішньо переміщених осіб і це число продовжує зростати, адже зайнятість та професійна реалізація – важливий аспект життя та безпосередній внесок у наближення Перемоги.

Щоб дізнатися докладнішу інформацію про послуги та можливості служби зайнятості телефонуйте за номерами гарячих ліній: 066) 353-74-95, (068) 063-42-15 або за номером 044 244 94 69.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus