USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський БЮТ поїде до Києва переконувати Ющенка

17 Жовтня 2008 09:09
Голова Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк під час брифінгу для ЗМІ розповів про те, що його політичною силою готується поїздка до Києва. Про це 17 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами Анатолія Грицюка, всі місцеві партійні організації «тимошенківців» на Волині підтримують позицію «Батьківщини» щодо неприпустимості проведення дострокових парламентських виборів.
 
Як стверджує пан Грицюк, у суботу (18 жовтня – «ВН») має відбутися засідання бюро Волинської обласної організації ВО «Батьківщина», де обговорюватимуть існуючу політичну ситуацію. За словами Анатолія Грицюка, волинські «бютівці» визначаться з кандидатурами парламентерів («переговорників» – «ВН») і організують делегацію, яка поїде в Київ до Президента, щоб показати недоцільність позачергових виборів до Верховної Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вінстон Показати IP 17 Жовтня 2008 09:49
З самого ранку Грицюк настрій портить всім Волинянам. З Загревою не вийшло, то думаєш що з Ющенком вийде? Наівний!!!
Ківерчанин Показати IP 17 Жовтня 2008 10:18
Їхав Грицюк на Крайслері по дорозі в Жидичин, за ним погналися рекетири. Грицюк написав записку і викинув її у вікно. Прочитавши записку, рекетири розвернулися і негайно втекли. - Що ви їм написали? - питає водій. - Що дорога, по якій ми їдемо, веде у бютівський рай, побудований Кирильчуком і мною на Ківерцівщині!
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2008 12:20
А шо вас там хтось чекає?
Славко Показати IP 17 Жовтня 2008 12:56
Чим би дитя не тішилось...
Тоскливий Показати IP 17 Жовтня 2008 13:56
Ківерчанину. З фантазією щось у тебе не в порядку. Ти хоч сам прочитай свої фантазії: рекетири, записка у вікно. І це все на що здатні опоненти Грицюка? Це навіть для індійської мелодрами на кшталт про "Зіту і Гіту" не підходить. Тоска.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus