USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Волинський губернатор на інвестиційному форумі отримає нагороду від Лукашенка?

31 Серпня 2009 13:58
У Волинській облдержадміністрації під час засідання організаційного комітету з питань проведення Другого Волинського інвестиційного форуму обговорили його програму. Офіційним гостям обіцяють презентації, екскурсії та частування, – повідомляє 31 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Під час інвестиційного форуму буде здійснено низку презентацій, зокрема логістичного центру, корпорації Nestle, Луцького національного технічного університету та інші. Крім пленарної частини, відбудуться засідання секцій форуму. Офіційним делегаціям організатори обіцяють безкоштовний обід у приміщенні Волинської обласної ради, а вечерю – на території музею історії сільського господарства Волині, що у селищі Рокині Луцького району.
 
Також планується, що влада області під час Волинського інвестиційного форуму підпише угоду з відомою міжнародною корпорацією Cisco щодо проекту «Електронний регіон».
 
Начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОДА Андрій Ломага зазначив, що у посольстві Республіки Білорусь в Україні повідомили, що Надзвичайний і Повноважний Посол цієї країни Валентин Величко має бажання зустрітися з волинською владою. Зокрема. пан Величко хоче вручити нагороди від Президента Білорусі Олександра Лукашенка голові Волинської ОДА Миколі Романюку та ветеранам війни, які брали участь у визволенні Білорусі від німців у роки Другої світової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus