USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинський губернатор не підтримує звільнення Бориса Загреви. ВІДЕО

10 Жовтня 2008 12:19
Депутат Волинської обласної ради, голова Волинської ОДА Микола Романюк запропонував зняти питання щодо звільнення та обрання заступника голови Волинської облради. Про це 10 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами губернатора, у нього була з цього приводу приватна розмова з Анатолієм Грицюком, який, проте, не прислухався до його думки. Пан Романюк вважає, що «завдяки Загреві він став головою облради». Аргумент Анатолія Грицюка «він не голосує так, як я йому кажу» Миколу Романюка не переконує.
За пропозицію голови Волинської ОДА зняти це питання з порядку денного проголосувало 29 депутатів, проти – 20, утрималося – 3, не голосувало – 19 народних обранців. Таким чином пропозицію Миколи Романюка не підтримали, і це питання розглядатиметься на сесії облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus