USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський губернатор пообіцяв розібратися з «наїздами» на Бондаря

12 Серпня 2008 11:16
Міська влада Каменя-Каширського працює погано. Про це заявив під час виїзного прийому губернатора Волині у Камінь-Каширському районі голова місцевої громадської організації «Наше місто – за віру, честь і красу» Василь Куць. Про це 12 сепрня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Куця, у місті є проблема облаштування парку, пов’язана з будівництвом торгового комплексу «Пасаж». Об’їзна дорога на Любешів перебуває у занедбаному стані. Через позицію керівництва Центральної районної лікарні, як стверджує Василь Куць, вже 5 років жодне вакантне місце у цій установі не заповнюється.
 
Серед інших проблем, про які зазначив пан Куць – засмічення міста і забруднення річки Цир, хаотична і незаконна забудова, зокрема за межами «червоної лінії», торгівля з землі. Відповідальність за практично всі ці проблеми Василь Куць покладає на міського голову Каменя-Каширського Василя Бондаря (котрий, за словами скаржника, навіть не виконує свою передвиборчу програму) і міську раду. «Якщо попередні депутати хапанули собі квартири, то теперішні – земельні ділянки», – критикував пан Куць і додав: він слабо вірить у те, що Микола Романюк допоможе.
 
За словами Камінь-Каширського мера Василя Бондаря, звинувачення голови громадської організації «Наше місто – за віру, честь і красу» пов’язані з його бізнесовими та політичними інтересами, оскільки Василь Куць є підприємцем і був одним із його конкурентів на виборах міського голови. Власна ж програма пана Бондаря, як він стверджує, виконується на 95 відсотків.
 
Микола Романюк пообіцяв вивчити ситуацію і розібратися з нею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Серпня 2008 17:20
Смачно наламали)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus