USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський губернатор відклав «розборки» по військових містечках

31 Липня 2008 16:52


Нараду по питаннях використання майна колишніх військових містечок області, котра мала відбутися 1 серпня в малій залі облради, скасовано. Про це «Волинським Новинам» 31 липня телефоном повідомили в прес-службі глави Волинської ОДА.
Інформації про причини скасування наради поки що нема.
Довідково:
Схоже, за військове містечко на вулиці Володимирській у Луцьку виникне чималий скандал. Як повідомляє офіційний сайт Волинського національного університету імені Лесі Українки, «у травні цього року австрійська група інвесторів Meinl European Land Ltd, котру представляє зареєстрована в Польщі фірма AGROMEX DEVELOPMENT One, звернулася до ректора ВНУ ім. Лесі Українки Ігоря Коцана з пропозицією інвестувати 200 млн. доларів у соціально-побутовий комплекс для студентів і мешканців міста на ділянці у 8 га по вул. Володимирській, 1, м. Луцька».
Відповідь Луцького міського голови Богдана Шиби на цю пропозицію, оприлюднена у тому ж повідомленні інформаційного центру ВНУ, досить категорична:
«В контексті вирішення даного питання цивілізованими методами повторно наголошуємо на основних принципах позиції міської ради:

Територія колишнього військового містечка на вул. Володимирській, як земельна ділянка не передавалась ні в чиє володіння (використання). Передані лише об`єкти нерухомості.
Дана територія повинна бути передана Луцькій міській раді, яка в свою чергу надасть її під забудову на основі розробленого і затвердженого в установленому порядку Детального плану території з відповідними техніко-економічними показниками.
Надання земельної ділянки повинно здійснюватись на конкурентних засадах шляхом проведення відкритого аукціону або під соціальні об`єкти, яким не є торговий центр».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Показати IP 31 Липня 2008 17:00
Ха! Торговий центр під Майданом - є соціальним об'єктом (з виступу Шиби на сесії), а тут вже не є...О, послідовність
Анонім Показати IP 31 Липня 2008 21:01
То це романюк має шибу і джека мирити?тепер розумію,чо ваші конкуренти коцана мочать на iнших сайтах
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 10:03
Ділять шкіру не вбитого ведмедя. Ні міська рада ні університет (МОНУ) не мають документів, які б підтверджували перебування цієї ділянки у них на балансі. Клоуни...
Майор запасу Показати IP 1 Серпня 2008 12:08
А як же 600 безкварирных військових ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus