USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський губернатор звернеться до уряду щодо вантажного терміналу в Ягодині

22 Січня 2009 10:39
Голова Волинської ОДА Микола Романюк під час засідання політичної ради при голові обллдержадміністрації підняв питання терміналу «Автопорт Ягодин». Про це 22 січня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Пан Романюк поінформував, що до нього звернувся керівник Ягодинського терміналу, де фактично без роботи залишилось близько 350-ти осіб. Як зазначив губернатор пізніше у коментарі, проблема виникла ще у минулому році. За словами Миколи Романюка, для вирішення питання повноцінної роботи терміналу він звертатиметься до Кабінету Міністрів України та Державної митної служби. Губернатор розповів, що, згідно з проведеним опитуванням, понад 90 відсотків водіїв – за відновлення роботи цього терміналу «Автопорт Ягодин».
 
Як розповів у телефонному коментарі «Волинським Новинам» генеральний директор підприємства, що обслуговує «Автопорт Ягодин», Василь Нікітіч, термінал на майже 20-ти гектарах надавав обслуговуючі послуги міжнародним перевізникам. Проте проблема фактичного припинення роботи цього комерційного терміналу виникла у травні 2008-го, коли митне оформлення вантажів за рішенням Держмитслужби почало здійснюватися лише на пункті пропуску «Ягодин». Проте там, за словами пана Нікітіча, немає належної інфраструктури для обслуговування водіїв, а, отже, створює їм незручності. Тому Василь Нікітіч вважає, що необхідно дозволити оформлення вантажів саме на терміналі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Січня 2009 11:00
А подейкують, що в автопорті - інтереси такого собі "нашого укрАїнця" Мартиненка. Романюк відстоюватиме інтереси свого побратима?
Анонім Показати IP 22 Січня 2009 12:37
Ніякого відношення Мартиненко до автопорту немає. Побудований термінал з залученням інвестицій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus