USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинський» луганчанин – про шанси «Волині» проти «Зорі»

5 Серпня 2010 17:33
Вихованець луганського футболу Сергій Сімінін уже довгий час виступає у луцькій «Волині», є гравцем основного складу – він упевнений, що обіграти «Зорю» 7 серпня «Волинь» зможе лише за рахунок самовіддачі.
Про це інформує офіційний сайт ФК «Волинь».
- Сергію, матч із «Зорею» для тебе буде мати особливе значення?
- За великим рахунком, це звичайна календарна гра, в якій нам потрібна перемога. Додаткову мотивацію мені додасть той факт, що я, свого часу, виступав за луганську команду. І, природно, вона мені не чужа. Тому буду намагатися проявити себе з кращого боку.
- У матчах із земляками, як правило, межа старання зашкалює, а мотивація підвищена. Адже кожному хочеться проявити себе з кращого боку і довести, хто чого вартий?
- Згоден з тим, що кожен вихованець луганського футболу намагається зіграти проти «Зорі» якомога краще. У таких випадках і налаштовуватись особливо не потрібно. Адже бажання проявити себе в матчах проти своїх земляків або колишніх партнерів по команді і так є. А ось доводити щось комусь я не збираюся. Хіба що нашому головному тренеру потрібно щодня доводити, що ти в хорошій формі і завжди готовий зіграти. Я вже відновився після невеликої травми і приступив до тренувань.
- А керівництву і тренерському штабу луганської «Зорі» нічого не хочеться довести?
- У них є свої футболісти, нехай вони доводять. Сьогодні я гравець «Волині», а це означає, що потрібно викладатись на повну в цій команді. Тим більше, мало хлопців залишилось з тих, з ким я перетинався в «Зорі». Двічі потрапляв у «Зорю», але, на жаль, шансу розкритись мені в рідній команді не надали. Образ ніяких не тримаю, чудово розуміючи, що це футбол, це життя. Доводжу, перш за все, сам собі, що вмію і хочу грати в команді Прем'єр-ліги.
- Сергію, як ти відреагував на слова головного тренера «Зорі» Анатолія Чанцева про те, що таких футболістів, як Сімінін та Савін, він не знає взагалі?
- Чесно кажучи, неприємно було таке чути і читати в інтернеті. Я, звичайно, у футболі великих висот не досяг, але виступаю за команду Прем'єр-ліги. Гадаю, що й Артему Савіну теж неприємно було таке чути про себе. Адже він давно вже в елітному українському дивізіоні виступає.

Врешті-решт, Чанцев, як головний тренер, міг би подивитись заявки команд на сайті Прем'єр-ліги, де вказані наші з Савіних прізвища. Тим більше, що «Зоря» у найближчих двох турах грає саме з «Волинню» та «Іллічівцем».
Склад найближчих суперників треба ж знати головному тренеру. Можливо наші прізвища якось дрібно написані і Чанцев їх просто не побачив? А може просто вихованці луганського футболу «рульовому» «Зорі» не потрібні? Тому він про нас нічого й не знає. А потім кажуть, що луганчани не хочуть у «Зорі» виступати. Хочуть, ще й як хочуть, але не кличуть їх туди.
Я сам родом з Луганщини, дружина звідти ж, всі родичі там живуть. Логічно було б виступати у себе на Батьківщині, але ... Якщо Віталій Кварцяний випустить мене на поле в матчі проти «Зорі», то постараюся зіграти ефективно, може хоч цим зверну на себе увагу Чанцева. І він запам'ятає моє прізвище.
- За рахунок чого, на твій погляд, «Волинь» може обіграти «Зорю»?
- Я уважно дивився матч «Зоря» - «Карпати». Побачив два різних тайми у виконанні луганчан. Команда там молода, не вистачає їм кількох досвідчених хлопців. Можна обіграти луганчан за рахунок досвіду і нашої самовіддачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus