USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинян вчать безпечно грітися. ФОТО

13 Жовтня 2010 10:11
На Волині працівники МНС з початком осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду роз’яснюють населенню правила безпеки.
Профілактична робота стартувала у Володимир-Волинському, Камінь-Каширському Ратнівському районах та у Нововолинську, розповіли у центрі пропаганди ГУ МНС в області.
Разом з працівниками сільських, селищних та міських рад, а також з представниками органів соціального захисту та комунального господарства, інспектори держпожнагляду обійшли понад тисячу дворів у приватному житловому секторі, проінструктували щодо правил пожежної безпеки понад дві тисячі пенсіонерів та одиноких громадян.
У сільській місцевості посилена увага приділялася соціально неблагополучним громадянам, престарілим та одиноким особам, а також громадянам, які зловживають алкоголем.
Працівники служби «101» зосередили увагу й на навчанні підростаючого покоління. Так, у селі Грудки Камінь-Каширського району рейдова група відвідала майже десять багатодітних родин.
Під час подвірних обходів рятувальники закликали селян бути пильними під час експлуатації пічного опалення, дбати про його вчасний ремонт та обслуговування. Як засвідчує практика, у період осінніх холодів зростає кількість пожеж, спричинених несправністю обігрівальних приладів та печей.
Співробітники органів наглядово-профілактичної діяльності міста Нововолинська провели рейдові перевірки житлово-комунальних господарств, під час яких з’ясували протипожежний стан у господарствах та провели профілактичну роботу щодо запобігання виникнення пожеж серед мешканців багатоквартирних будинків міста.
Як з’ясувалося, підвали та технічні поверхи в багатьох будинках не замкнені та захаращені. Відчинені приміщення стали надійним прихистком для безпритульних осіб, які не тільки розпивають там спиртні напої та курять, але й нерідко розпалюють багаття, наражаючи на небезпеку усіх, хто мешкає у такому будинку.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus