USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянка обікрала подругу, бо приревнувала її до чоловіка

14 Серпня 2012 13:04
Жінка, яка приревнувала подругу до власного чоловіка, вирішила провчити кривдницю ‒ обікрала її робочий кабінет.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

На Волині, жінка, аби помститися і провчити суперницю, яку приревнувала до чоловіка, поцупила з її робочого кабінету ноутбук, два мобільних телефони та ключі від квартири.

Виявивши крадіжку, постраждала відразу звернулася із заявою до правоохоронців. Міліціонери оперативно встановили особу зловмисниці, тож, невдовзі ревниву дружину запросили в міськвідділ.

Даючи свідчення міліції, жінки знайшли спільну мову і порозумілися. Наразі за фактом триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Чеширский Кот Показати IP 14 Серпня 2012 15:23
решили жить втроем?
Лучанка Показати IP 14 Серпня 2012 16:13
Маразм!!! Скажіть тоді нащо Вам такий чоловік взагалі?! За себе треба завжди в першу чергу думатиі про себе, а не про когось..., жінки, дівчата, поважайте себе, не вдавайтесь до тупостей, та хай би забрала його, хай би, тоді б і дружба перевірилася,і чоловік, але тоді я думаю,зщо в "подруги" явно щастя не було б, а в чоловіка тим більше, бо на чужлму нещасті ще своє ніхто не тпобудував, рано чи пізно приходить до всі чорна полоса!!! Такщо в першу чергу - те,що не робиться робиться на краще, Бог дає нам те,що ми можемо пережити і краще зараз в цей момент дати цей урок ніж потім,щоб ще гірше було...,такщо для цього дана нам голова і мізки,думайте спочатку, не керуйтесь інстнктами тваринними!!!
777 до Лучанка Показати IP 14 Серпня 2012 20:22
в тебе чоловіка нема ти напевно лезбіянка)))))
Галя Показати IP 14 Серпня 2012 16:31
Подія загальнообласного значення!!! Хіба мало дурки кругом, хіба про все це потрібно писати? Писаки!!!!
лучанка Показати IP 14 Серпня 2012 17:09
оце-то новина!!!! Гідна сайту волинських новин. Ну ще хто кого прибив, повісив, хто втопився, отруївся - пишіть писаки, цікаво -аж дух захоплює! Ще б фотографії справжніх учасників подій були, а не віртуальних.
читач Показати IP 14 Серпня 2012 18:50
Дурньою пудрять мізки, а про завишені тарифи на комуналку, про розкрадання міського бюджету, правду про те, як Кривий всіх нас,лучан, в котре "поім..л" - кишка тонка ??? Лижете зад Кривому та Парасці, стидно за таких журналістів....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus