USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка поїде на «Міс світу»? ВІДЕО

19 Грудня 2008 14:10
На конкурсі «Міс Волинь-2008», організованому модельним агентством «Гламур» та Союзом діячів індустрії розваг Волині, перемогла Олена Жукова. Про це повідомляють «Волинські Новини».
До участі у конкурсі зголосилися понад шістдесят панянок, однак кастинг пройшли лише чотирнадцять із них. Із дівчатами майже три місяці працювали фахівці «Гламура», готуючи їх до фінальної частини «Міс Волинь-2008».
Голова журі Олена Дьоміна – єдиний на Волині офіційний представник Національного комітету конкурсу «Міс України». Вона розповіла, що переможниця  «Міс Волинь-2008» представлятиме нашу область наступного року на всеукраїнському конкурсі.
Дівчата змагалися у кількох конкурсах, в тому числі і довгоочікуваному чоловічою половиною глядачів конкурсі купальників. У перервах між виходами на подіум моделей глядачі могли на благодійному аукціоні придбати речі, вироблені руками неповносправних дітей. Кошти, виручені від аукціону, спрямують спеціалізованим закладам.
Дехто із глядачів купував по кілька лотів. Наприклад, лучанин Іван Цимбалюк придбав пару паперових голубів. «Щоб не розлучати пару», – усміхаючись, пояснив він. Натомість інший глядач придбав картину, зроблену дитячими руками, за дві тисячі гривень.
Прискіпливе журі, за підсумками конкурсів, визначило шістьох переможниць:

Міс глядацьких симпатій – Анна Майданник
Міс «Твій стиль» – Мирослава Ковальчук
ІІІ віце-міс – Леся Коропчук
ІІ віце-міс – Лідія Кожевнікова
І віце-міс – Вероніка Романюк.
Почесне звання «Міс Волинь-2008» виборола Олена Жукова. Саме Вона представлятиме область на конкурсі «Міс України», де побореться за путівку на «Міс світу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Грудня 2008 14:24
[вирізано - цензура]на сцені...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus