USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянці Наталії Малімон присвоєно почесне звання Заслужений журналіст України

5 Червня 2008 17:58
Як повідомляє репортер «Волинських новин», напередодні професійного свята журналістів у Народному Домі «Просвіта» 5 червня відбулись урочистості  з нагоди відзначення професійного  свята журналіста.  Привітання медійникам висловили високопосадовці області, кращі журналісти та творчі редакції області були відзначені подяками та почесними грамотами. Окрім того, почесне звання заслуженого журналіста України присвоєно Наталія Малімон.
Як зазначив Микола Романюк, журналісти Волині – найкращі журналісти України. Зокрема почесне звання Заслуженого журналіста України, згідно з указом Президента, отримала представниця «Віче-інформ» Наталія Малімон.
На запитання, чим є для журналіста його професійне свято, кореспондент ТРК «Аверс» Леся Лахай відповіла, що цей день для неї – особливий. Телевізійники відзначають його двічі – 16 листопада на День радіомовлення і телебачення та 6 червня – на День журналіста. Ближче до душі пані Лахай 6 червня, хоча відзначає обидва свята. «У цей день хочеться, щоб тебе всі вітали, цей день особливий і хочеться, щоб на тебе звертали увагу. Звичайно, свято відзначаємо з колегами», - зазначила Леся Лахай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus