USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни кожну десяту гривню витрачають на фармацевтичні товари

21 Липня 2009 18:21
Жителі Волині менше, ніж торік, здійснюють покупки на ринках, у магазинах, супермаркетах та інших закладах торгівлі. Про це свідчить падіння обсягу продажу споживчих товарів на 16% проти минулорічного рівня, – 21 липня інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомили в головному управлінні статистики у Волинській області, одним із каналів придбання населенням споживчих товарів залишаються ринки, де продається 40% загального обсягу продажу споживчих товарів. Ринки більш повно задовольняють попит різних верств населення. Супермаркети і магазини відвідують волиняни з середнім і високим рівнями доходів, адже для них важливим фактором є якість товарів та обслуговування у самих торгових закладах. Обсяги роздрібного товарообороту вказують на те, що населення кожну десяту гривню витрачає на фармацевтичні товари, які реалізує в області 441 аптечний заклад.
 
Волиняни рідше стали купувати легкові автомобілі, про це свідчить хоча б те, що обсяги продажу в деяких автосалонах зменшились у 7 разів. Зменшилась і виручка від продажу нафтопродуктів (бензину, дизельного пального) на 140 автозаправних станціях, які діють на Волині. Так, з січня по липень цього року продано на 6 тисяч тонн менше бензину і дизельного пального, ніж за цей же період торік.
Цифри свідчать на зниження купівельної спроможності населення, проте залишається сподіватися, що ця ситуація з часом виправиться на краще.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus