USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни на картоплі заробили мільйони

16 Вересня 2010 16:16
Цього року волинські селяни, які посадили картоплю, добре на ній заробили.
Про це 15 вересня під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» сказав голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, пише «ВІП».
«Волиняни не прогадали, які картопельку не полінувалися посадити. Близько мільйона тонн картоплі в нас у цьому році», – повідомив Клімчук.
«За нашими підрахунками, приблизно 100 тисяч тонн продано. Я так прикинув, усі ми любимо рахувать чужі гроші, наші селяни на Поліссі, і тут так уже 250 мільйонів гривень собі в карманчики поклали. І, дай вам, Боже. Кладіть собі в кишені мільярд гривень, два. Я буду дуже радіти за вас», – додав губернатор.
«Я знаю, що ви все одно будете бурчати, що влада не така, але коли ви з грішми і цукром, то вам легше бурчати», – вважає Клімчук.
Окрім того, він сказав, що катоплі по сім гривень у Луцьку не повинно бути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Колгоспник Показати IP 16 Вересня 2010 19:29
Борисе, не радуйся. Наша влада ніколи не дасть заробити українському селянину, який на плечі тягне борону. За тиждень -два на ринках Луцька зявиться турецька "пластмасова" картопля, або польська - генномодифікована. І тоді волиняни на ринку поставлять на свою бульбу ціну "2-50". А ще буде китайський часник - і на часник не схожий, ніби він виріс на вербі.
Ласковая до Колгоспник Показати IP 17 Вересня 2010 10:32
Ой прямо таки вони ціну скинуть. Була в районному центрі області літом. Там домашні помідори по ціні південних продавали по 3 грн., а в Луцьку Херсонські по 3, а домашні по 8 грн. Так що не варто рот роззявляти що картопля здешевіє.
Soldier of fortune Показати IP 16 Вересня 2010 22:24
Як завжди, рівень колгоспного спіча БП, то коли ж нарешті БВ?
віталій Показати IP 17 Вересня 2010 13:37
в ратно беруть картоплю уже по 3,70грн і це не остання ціна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus