USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни побачили «Рушник національної єдності»

26 Серпня 2008 13:21
Упродовж року тривала Всеукраїнська громадсько-політична акція «Рушник української єдності» зі створення 8-метрового полотна, символу злагоди та єднання. Про це повідомляють 26 серпня «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Луцької міської ради, 1299 майстринь народної творчості з усієї країни  вишивали на полотні візерунки, притаманні тому чи іншому регіону. 27 малюнків, у яких можна прочитати всю історію української держави, об’єдналися в один сюжет – «Дерево життя».
Уже завершену роботу презентуватимуть по всій Україні. У День Незалежності «Рушник національної єдності» експонували і у Луцькому народному домі «Просвіта», бо і волинська сторінка історії є на цьому на рушнику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus