USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни вшанували пам’ять жертв сумнозвісної операції «Вісла»

27 Липня 2009 14:36
На запрошення українців Холмщини відбулася поїздка групи волинян до Польщі, організована обласним ветеранським громадсько-культурним товариством «Холмщина». Про це «Волинським Новинам» 27 липня повідомили у головному управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА.
 
Гості з Волині вшанували пам’ять жертв сумнозвісної акції «Вісла» 1947 року. Окрім того, вони також узяли участь у Божественній Літургії у храмі Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого у селі Березно Холмського повіту, яку очолив православний архієпископ Люблінський і Холмський Авель, відвідали музей цього ж села.
 
У центрі екологічної освіти відбувся концерт українських пісень і музики колективів з обох країн, проходило жваве спілкування українців Польщі та України.
 
З польської сторони організаторами заходу були Українське товариство в Любліні під керівництвом Григорія Купріяновича та його відділ у Холмі під керівництвом Владислава Ковальського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus