USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни «втерли носа» «Кривбасу». ФОТО

13 Вересня 2012 13:13
Друге коло чемпіонату U-19 юніори луцької «Волині» розпочали успішно. Футболісти перемогли криворізький «Кривбас» з рахунком 2:1.

Про це повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Із цим суперником лучани зіграли гостьовий матч у нічию, хоч по ходу гри вели в рахунку. Враховуючи важливість вирішення турнірних завдань, до U-19 відрядили кількох гравців молодіжного складу – Малика з Малецьким, Луценка з Мельничуком та Хоменка з Хомченком.

Волиняни вийшли на гру максимально націленими на атаку та боротьбу. І у першому таймі криворіжці практично не підступали до штрафної «Волині». Захист виграв усю повітряну боротьбу, а центральні хавбеки – підбір м’яча.

Ініціатива була повністю на боці господарів, які продемонстрували свою перевагу на 30-й хвилині. Лівий захисник Назар Мельничук отримав діагональний пас, на швидкості обійшов одного захисника, прокинув м’яча повз другого і був ним зупинений типовим блокуванням. Пенальті і… травма Мельничука, якого замінили на Демяненка. Одинадцятиметровий чітко виконав Хомченко – 1:0.

До перерви команди відзначилися ще виходом Сливи сам на сам із кіпером «Кривбасу» і його ударом повз ціль. Кілька разів здалеку прикладалися той таки Слива, а також Хомченко і Луценко, але – безрезультатно. Гальченка ж гості потурбували лише в кінці тайму штрафним ударом.

У другому таймі характер матчу істотно не змінився, аж доки захисник волинян не зупинив гравця криворізької команди з порушенням правил. Арбітр призначив пенальті у ворота господарів. У Гальченка шансів допомогти своїм партнерам не було – 1:1.

Гостей забитий ними гол окрилив і в наступні десять хвилин вони побігли забивати вдруге. «Кривбас» заробив кілька кутових і створив два стовідсоткових моменти. Після удару впритул лучан виручив кіпер, іншого разу гості не влучили у «рамку». Здалося, що «Волинь» здала фізично, у той час як «Кривбас» додав.

Врятував господарів Юрій Слива, який красивим ударом після подачі кутового забив переможний гол – 2:1. Кінцівка матчу була нервовою, та господарі таки втримали переможний рахунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus