USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин до смерті побив співмешканку, бо не мав чого поїсти і випити? УТОЧНЕНО

18 Лютого 2009 10:23
Вночі 11 лютого у власному помешканні правоохоронці виявили труп 37-річної жительки села Хобултова Володимир-Волинського району. Встановлено, що тілесних ушкоджень, які спричинили смерть, жінці завдав її 31-річний співмешканець. Про це 18 лютого повідомляють «Волинські Новини».
11 лютого звістка про вбивство надійшла із села Хобултова Володимир-Волинського району: 31-річний Олексій забив до смерті свою співмешканку Марію. Заступник начальника Володимир-Волинського МВ УМВС Олександр Могилецький розповів, що під час слідства працівники міліції довідалися подробиці цього злочину зі слів підозрюваного. Чоловік зізнався у скоєному одразу, навіть сам викликав місцевих фельдшерів, а ті – міліцію.
Зі слів Олексія стало відомо, що ввечері, приблизно 23.00, він прийшов додому, але двері до господи були зачинені. Розлютившись на свою співмешканку, чоловік вибив вікно та почав гамселити жінку зі всієї сили. Коли зупинився, то зрозумів, що перейшов межу.
Бив найбільше по голові та руках. На фото з місця події було видно, що на тілі жінки від синців місця живого не залишилося. Судово-медична експертиза дійшла висновку: смерть наступила внаслідок больового шоку. Така люта ненависть у чоловіка виникла через те, що він, повернувшись голодний додому, не мав чого поїсти. Окрім того, його співмешканка мала залишити горілки.
За повідомленням ВЗГ УМВС у Волинській області, тепер підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Володимир-Волинського міськвідділу. Правоохоронцям Олексій розповів, ніби не міг витримати більше такого життя: його названа дружина частенько випивала, була хвора на СНІД, вела розгульний спосіб життя. Як не намагався чоловік напоумити її, все було даремно. Марія щоразу поверталася до пияцтва та розваг.
Затриманий також каже, що дуже хотів жити нормальним людським життям. На це його надихнула нещодавно народжена дитинка. Але соціальні служби не могли дозволити, аби малеча зростала у таких умовах, тому відразу після народження немовля забрали до дитячого будинку
Сусідка Таїса пригадує, що Олексій постійно намагався налагодити своє сімейне життя. А найдужче волів бачити, як зростає його дитина. Але 37-річна Марія виявляла меншу турботу за долю своїх кровиночок. У неї було ще троє діток від першого шлюбу, які вже давно виховуються в інтернаті. Сусідка розповіла, що доки не померла мати вбитої, то вся їхня родина жила більш-менш благополучно. Але після смерті старенької чоловік від Марії пішов, а її буття перетворилося на суцільний розгул та пиятику.
За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 115 (умисне вбивство) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus