USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Волинянин ніс у Польщу 5 ящиків цигарок. ФОТО

9 Вересня 2011 12:05
Мешканець села Висоцьк Любомльського району намагався незаконно переправити через кордон до Польщі 5 ящиків цигарок – його викрили прикордонники.
Надвечір 8 вересня охоронці кордону отримали інформацію про можливу спробу незаконного переміщення партії тютюнових виробів з території України на територію Польщі на напрямку Терехи (Україна) – Хусине (Польща). Про це розповіли у прес-службі Луцького прикордонного загону.
На місце ймовірного порушення кордону вислали прикордонний наряд.
Незабаром прикордонний патруль з допомогою приладу нічного бачення на відстані 80 метрів від кордону помітив рух людини.
За кілька хвилин прикордонники затримали порушника, який мав при собі 3 ящики цигарок.
А за півгодини під час перевірки прилеглої місцевості та відпрацювання доріжки слідів на відстані 800 метрів від лінії держкордону прикордонники виявила ще два приховані у кущах ящики цигарок.
29-річного волинянина з 5 ящиками цигарок доставили до відділу прикордонної служби «Висоцьк», аби встановити обставини спроби незаконного переміщення через кордон цигарок та скласти відповідні адміністративно-процесуальні документи.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus