USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Контрабандисти хотіли переправити до Польщі 28 ящиків цигарок

13 Серпня 2016 13:41
Працівники Держприкордонслужби сьогодні запобігли декільком спробам незаконного переміщення контрабандної продукції до Польщі на ділянках кордону в межах Волинської області.

Чергову оборудку жителів прикордоння з незаконного переміщення цигарок через Західний Буг за допомогою гумового човна припинили сьогодні прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону. Відпрацьовуючи оперативну інформацію щодо протиправної діяльності на одному з напрямків, близько 3 години ночі прикордонний патруль виявив п’ятьох невідомих з пакунками. Вони прямували в бік державного кордону.

Помітивши прикордонників правопорушники залишили ношу, де були 28 ящиків цигарок без акцизних марок та гумовий човен з веслами, та вдалися до втечі.

Одного з контрабандистів затримали. Ним виявився 21-річний місцевий мешканець села Грабове Шацького району Волині. Його притягнуто до відповідальності за порушення прикордонного режиму та складено адміністративні документи для розгляду суду щодо спробу незаконного перетинання державного кордону. Коло решти причетних до протиправної діяльності осіб встановлюється.

Виявлені 14 тисяч пачок сигарет без акцизних марок буде передано до фіскальних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
субота Показати IP 13 Серпня 2016 14:50
Не передавайте в ДФС гириковичу, вiн продасть них, через ухвалу суду на знищення з гришою козловським львiвська табачка загонять, даремно вилучили.
хтось тупий Показати IP 13 Серпня 2016 15:40
Вивіз цигарок з України і завезення валюти за це не підриває економіку нашої держави. Вам що цигарок мало? Ви маєте дві клепки в голові, чи не маєте, де логіка? Це проблеми Польщі.
555 до хтось тупий Показати IP 13 Серпня 2016 20:29
підтримую на 100%..
ще не зовсім свідоми Показати IP 13 Серпня 2016 18:59
Які має економічні збитки Україна від нелегального переміщення підакцизних товарів в Польщу? Поляки сміються над нами, а ми їм у ВИ дивимося *(може приймете). А вони нам , може приймемо, Р**ОМ,
ще не зовсім свідоми Показати IP 13 Серпня 2016 19:02
Які має економічні збитки Україна від нелегального переміщення підакцизних товарів в Польщу? Поляки сміються над нами, а ми їм у ВИ дивимося *(може приймете). А вони нам , може приймемо, РАКОМ,
гниди при владі Показати IP 14 Серпня 2016 12:10
Розікрала і розвалила неньку сволочна влада ,людям треба підніматись і братись за зброю ,бо самий страшний ворог -це своя влада .
Пропозиція Показати IP 14 Серпня 2016 12:56
21-річний місцевий мешканець села Грабове Шацького району Волині разом з подільниками,яких ,думаю, також знайдуть,під наглядом військомату, їдуть в АТО і служать там, поки все на скурять. Можливо іншим не захочеться халявних грошей ,та і смекалку буде шанс проявити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus