USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин погрожує вбити себе в центрі Львова через загиблого сина. ФОТО

20 Березня 2013 13:11
59-річний мешканець райцентру Камінь-Каширський на Волині Володимир Богута пообіцяв прокурору Львівської області Олегу Василенку знищити себе біля пам'ятника Тарасові Шевченку, - інформує Gazeta.ua.

Так, 13 січня 2007 року сина Володимира, 21-річного Романа Богута, знайшли мертвим у будівельному котловані в Трускавці. Міліція сказала, що хлопець вчинив самогубство під впливом алкоголю й наркотиків.

«Мій син не міг вчинити таке, бо він тільки одружився, він дітей хотів, дружина на 5-му місяці була, - пояснив Володимир Гаврилович. - До 10 класу при церкві допомагав. Сина вбили. А міліціонери називають це самогубством. Підробили висновки судмедексперта, що у нутрощах смерділо алкоголем. Потім київська експертиза це спростувала».

Через нервовий зрив у невістки Володимира Гавриловича стався викидень, а за сорок днів від нервів помер сват.

Уже 7 рік Володимир Богута доводить у судах, що його сина вбили.

«На весіллі моєму синові та його дружині подарували путівки у санаторій до Трускавців, - пригадував чоловік. - Там вони пішли у клуб. До невістки підходили якісь хлопці. Коли Роман вийшов перекурити на двір, ті хлопці теж вийшли. Більше Романа живого не бачили. На шиї у нього сліди від того, що його душили. Експертиза сказала, що то він вдарився об балку коли падав з 15-ого поверху. Але тоді б він узагалі розбитий би був. Слідчий не взяв записи з камер відеоспостереження, не опитав нормально свідків. Свідчення їхні відрізняються. Крім того, інша експертиза усе ж підтвердила, що Романа перед смертю били й душили».

Слідчі уже кілька разів намагались закрити справу, стверджували, що Володимир Гаврилович не є постраждалим.

«Мене намагались у психлікарню замкнути, ніби я хворий, але психіатр сказав, що я повністю дієздатний і нормальний, - сказав він. - Намагалися зробити мене терористом і звинувачували у замінуванні суду. Я вже просто втомився. І якщо прокуратура не втрутиться у цю справу, то я буду змушений на радикальні кроки — я знищу себе у центрі Львова біля пам'ятника Тарасові Шевченку».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Не байдужа Показати IP 20 Березня 2013 14:40
Нині в Україні вбивць – виправдовують, злодіїв – випускають з-під варти, а чесних людей за спробу знайти справедливість – відправляють у психлікарні.
Сліпе правосуддя Показати IP 20 Березня 2013 14:53
Напрошується тільки одне: ескадрон смерті чи будь-яка інша структура, направлена на фізичне знищення винуватих осіб... P.S. Не знищуйте себе примітивно(посміються, скажуть, що душевнохворий): коли вже вирішили це точно для себе - заберіть хоч одного!!! свого ворога з собою в могилу!
Михайло до Сліпе правосуддя Показати IP 20 Березня 2013 15:33
...що ти лепечеш, Сліпе правосуддя? Володимир Гаврилович, якщо Ви читаєте дані коментарі: Ваш син при церкві прислужував. Чи хотів би він, щоб його батько був самогубцем (вбивцею себе)? Одумайтесь!
Ксенія Показати IP 20 Березня 2013 15:48
В нас в Україні такий закон: (Невинний повинен сидіти), а "А Бандит на волі" !!!
Олег Показати IP 20 Березня 2013 15:54
закон повинен бути один кров за кров якщо не бояться Бога то хай бояться людей
NANO Показати IP 21 Березня 2013 08:48
вбитого знав особисто. Дуже життєрадісна була людина.Ніколи в житті не повірю що Рома, маючи вагітну жінку, накурився і стрибнув, як це стверджують наші фараони. Земля йому пухом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus