USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин з четвірки кращих на чемпіонаті Європи завдячує WOG*

26 Червня 2013 18:17
Одним з найперспективніших спортсменів України, 18-річний волинянин Андрій Буренко, який змагався з іноземними професійними атлетами у заключному етапі чемпіонату Європи з мотокросу, завдячує своєю перемогою компанії WOG, зокрема, бензинові MUSTANG100, що використовує для заправки свого мотоцикла.
Заключний етап чемпіонату Європи з мотокросу відбувся минулого тижня на Волині. Така спортивна подія міжнародного рівня для області - перша.
Змагання в класі «Open», які відбувалися в урочищі Люблинець і об’єднали на одному треку спортсменів з 14 країн, привернули увагу декількох тисяч прихильників мотоспорту.

Одним з найперспективніших спортсменів України, який змагався з іноземними професійними атлетами, став наш земляк, 18-річний волинянин Андрій Буренко. Маючи за честь представляти Україну у 6-ому заключному етапі чемпіонату Європи, волинянин закріпився на 4-ому місці у загальному заліку, що налічував 58 мотоциклістів з різних країн.
«Проїхали 5 етапів, які були в Росії, Хорватії, Словенії, Польщі, Києві і, зрештою, знаходимося тут – на заключному етапі змагань», - розповів спортсмен. Варто зазначити, що молодого атлета на змаганнях підтримувала родина. На мото-арені юнака перед двома заїздами Open супроводжував батько – майстер спорту України з мотокросу Юрій Буренко.

«Хочеться порадувати вболівальників, друзів, близьких та спонсорів», - додав спортсмен, за плечима якого - не тільки потужна моральна, але і фінансова підтримка. Адже досягненням молодого мотоцикліста сприяє компанія WOG, бензин MUSTANG100 якої використовує спортсмен для швидкісного руху свого «залізного коня» – мотоцикла Suzuki з об’ємом двигуна 250 кубічних сантиметрів. Андрій Буренко, який постійно заправляється у мережах автозаправних комплексів WOG, висловив задоволення від якості нового високотехнологічного пального, що відповідає всім європейським стандартам. Слід зауважити, що Mustang100 призначений для спортивних автомобілів та автомобілів типу «мускул-кар», що мають потужний двигун та потребують високого октану.

Функціональні характеристики пального Mustang100 враховують «особливий статус» таких автомобілів. Mustang100 містить компоненти, які очищують та захищають деталі двигуна, що сприяє рівномірній його роботі, а також захищає двигун від зношування. Завдяки унікальним властивостям бензин Mustang100 дозволяє зменшити розхід пального та мінімізувати витрати на технічне обслуговування автомобіля.

Саме тому, обираючи надійного паливного партнера, молодий волинський спортсмен спинив свій вибір на бензині від WOG.
«Заправляюся бензином MUSTANG100 від WOG, адже це єдине пальне в Україні, яке ідеально розкриває потужність двигуна, особливо це важливо у спорті», - зазначає мотоцикліст.

У 6-ому етапі чемпіонату 17 учасників змагань рушили у 30-хвилинний заїзд. За результатами першого раунду змагань Андрій Буренко зайняв 5-е місце. До слова, перше місце у першому заїзді здобув латвієць Томс Макукс, друге і третє – росіяни Олександр Бугрєєв та Олександр Єфімов.
У другому заїзді волинський спортсмен зійшов з дистанції – опинившись таким чином на 16-ому місці серед учасників змагань. Переможцем другого заїзду знову став Томс Макукс, а друге і третє місця поділили росіяни Олександр Єфімов та Олександр Курашев.

За результатами 6 раундів європейських змагань володарями призових кубків і медалей Європейського мотоциклетного союзу стали: Олександр Бугрєєв (1- місце), Томс Макукс (2-е місце) та Олександр Єфімов (3- місце).
Сам Андрій Буренко з повагою ставиться до своїх конкурентів. «Суперники дуже сильні, - ділиться думкою волинянин, - один одного дуже добре знаємо. І щороку в нас іде боротьба за перемогу».

В наступних спортивних здобутках Андрія Буренка не варто сумніватися. Принаймні, якщо за плечима земляка - надійна підтримка волинської компанії WOG, яка завжди інвестує у розвиток українського спорту. Ставши лідером вітчизняного ринку нафтопродуктів, компанія WOG підтримує прагнення волинянина досягати успіху для себе і своєї Батьківщини.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
NANO Показати IP 26 Червня 2013 21:33
Тошнить від реклами вок! пацан нормально їздить, тому що талант, а не тому що десь заправився.
Неля Показати IP 27 Червня 2013 00:23
Класно, що в нас є талановиті спортсмени. І добре, що їх підтримують волинські меценати. Бо спорт завжди підтримувався бізнесом і це добре.
NANO Показати IP 27 Червня 2013 10:38
це добре! Але в даному пості рекламують тільки вог.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus