USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинянин загинув через ревнощі. ВІДЕО

16 Червня 2011 11:11
Мешканець села Замшани Ратнівського району, що на Волині, Вадим Р. помер від ножових поранень, яких через ревнощі завдала йому дружина Леся К.
38-річний чоловік помер на другий день Трійці, близько першої години ночі, у хірургічному відділенні Ратнівської центральної райлікарні через три години після того, як поступив, - пише Волинь-нова.
Як розповів прокурор району Володимир Хилюк, того дня Леся К. відзначала своє 35-річчя: спочатку – вдома, а потім – у сільському кафе. Гості гуляли до пізньої ночі.
Коли Леся та Вадим прийшли додому, через ревнощі між ними виникла сварка, а згодом і бійка.
Леся, за словами прокурора, схопила ножа і, захищаючись, вдарила лезом у плече чоловіка. Вадим упав на підлогу, стікаючи кров’ю.
Отямившись після скоєного, дружина надала йому допомогу. При цьому чоловік був при свідомості.
Потім розшукала водія, який і доставив легковим автомобілем чоловіка у лікарню.
Проти Лесі К. порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
У ході слідства правоохоронці мають з’ясувати не тільки обставини злочину, а й те, чи по-належному у цьому випадку виконували свої професійні обов’язки лікарі.
Без батька залишилися четверо дітей, у тому числі троє неповнолітні.
(Відео Волинської ОДТРК.)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus