USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин згорів на дачі

14 Березня 2011 11:28
Під час пожежі у будиночку, що на дачному масиві «Струмівка», загинув 50-річний чоловік.
Пригода сталася вранці 11 березня, - повідомили в центрі пропаганди УМНС в області.
Відділення рятувальників СДПЧ-1 міста Луцька, які прибули за викликом, побачили, що горить дачний будиночок й охоплена вогнем стеля от-от провалиться.
Сусіди повідомили, що у приміщенні може перебувати 50-річний господар.
Бійці МНС, одягнувши апарати для захисту органів дихання у задимленому приміщенні, вирушили усередину на пошуки погорільця і вже за кілька хвилин виявили там обгоріле тіло чоловіка.
Вогонь завдав ще й чималих матеріальних збитків: у дачному будиночку згоріли покриття та перекриття, хатні речі, пошкоджені та закопчені оздоблення кімнати й кухні.
Лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем господаря під час куріння. Сусіди розповіли, що загиблий, нехтуючи правилами безпеки, нерідко курив у ліжку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus