USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Встромив ніж у шию і думав, що прийде до тями: лучанин на дачі вбив чоловіка

28 Березня 2021 17:21
Лучанина, який на дачі поблизу Луцька наніс смертельне ножове поранення в шию чоловіку, посадили на вісім років.

Відповідний вирок виніс Луцький міськрайонний суд Волинської області.

У грудні минулого року Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в одному з дачних будинків поблизу Луцька 22 грудня виявили тіло 57-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Як ідеться у вироку, злочин трапився за два дні до цього. Під час вживання спиртних напоїв у дачному будинку лучанин наніс ножове поранення в шию потерпілому, від якого той помер.

У суді вбивця визнав свою вину, розповівши, що вдарив ножем померлого, оскільки між ними виник конфлікт. Він намагався зробити потерпілому штучне дихання, однак результатів це не принесло, відтак він пішов додому, маючи надію, що потерпілий сам прийде до тями. Чоловік розкаявся у вчиненому та просив суворо не карати.

Суд призначив йому покарання у виді восьми років позбавлення волі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus