USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин зірвався зі скелі в Криму

18 Липня 2012 15:27
22-річний волинянин упав зі скелі Алчак, що у Криму поблизу Судака.

Як розповіли у коментарі «ВН» у ТУ МНС в АР Крим, хлопець наразі перебуває у Судакській міській лікарні.

Повідомлення про те, що зі скелі зірвався хлопець, рятувальники отримали учора, 17 липня, о 18:47.

Прибувши на місце події, МНС-ники встановили, що 22-річний волинянин зірвався і впав з висоти, піднімаючись на гору. Рятувальники перенесли чоловіка до карети швидкої допомоги, яка доправила його до міської лікарні.

Як повідомив у коментарі «ВН» лікар ортопед-травматолог міської лікарні Юрій Гатічев, стан хворого – стабільний. Медики планують через декілька днів направити хлопця до лікарні за місцем проживання, адже він потребуватиме подальшого лікування. Зі слів лікаря, крім забоїв, у постраждалого також виявили підвивих шийного відділу хребта.

Зауважимо, що мис Алчак разом із однойменним гірським масивом вважається одним із найкрасивіших на кримському узбережжі. Вздовж скелі прорубана туристична стежка, яка стелиться по периметру мису, то піднімаючись на 50 метрів вище над рівнем моря, то опускаючись до бухти прямо до води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Stlantiy Показати IP 18 Липня 2012 18:02
Алчак-Кая (мыс подлый, предательский-крымтатарджа). Сьемка зимой в январе 2012. http://www.youtube.com/watch?v=B_5XFIPSiB4&feature=youtu.be

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus