USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин зламав шлагбаум і рвонув до Білорусі

12 Січня 2010 17:50

На українсько-білоруському кордоні нахабний контрабандист із Волині скористався відсутністю прикордонників і самовільно відчинив шлагбаум по дорозі до Білорусі. Тамтешні прикордонники помстилися зухвальцю.






Уночі на суботу мешканець Ратнівського району вирішив перебратися через кордон «законослухняно» - через непрацюючий білоруський пункт пропуску «Отчин». На своєму вантажному мікроавтобусі «Фольксваген-Транспортер» він під’їхав до кордону, зламав замкнений шлагбаум переходу і гонорово рвонув до Білорусі.
 
Контрабандисту не пощастило, бо неподалік патрулювали білоруські прикордонники. Шоковані такою зухвалістю, вони кинулися наздоганяти порушника. Ратнівчанин устиг від’їхати лише на 20 метрів від прикордонної смуги.
 
Під час обшуку білоруси знайшли в мікроавтобусі 200 пляшок горілки та 8 сумок із взуттям і трикотажем. На допиті контрабандист зізнався, що живе на Ратнівщині. Перевозив товар до Білорусі задля заробітку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus