USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянина затримали із контрабандним дитячим трикотажем

19 Жовтня 2012 15:21
У пункті пропуску «Ягодин», що у Волинській області, прикордонники Луцького загону спільно з митниками затримали ковельчанина, який перевозив товари народного споживання.

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі України.

Із Польщі в Україну автомобілем Volkswagen товар намагався перемістити 36-річний мешканець Ковеля. Працівники пункту пропуску вивели авто для додаткового огляду.

Виявилося, що серед особистих речей українець перевозив дитячий одяг – плаття, шапки, сарафани, светри та спортивні костюми. Всього працівники пункту пропуску нарахували 1211 одиниць одягу. Сума конфіскату склала більше 84 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тільки Я Показати IP 27 Жовтня 2012 12:34
А одяг конфіскували на основі чого? Напевно , що не дав митнику взятки...
Лучанка Показати IP 7 Листопада 2012 12:52
Ви мені скажіть де ці товари можна потім у м. луцьк знайти? Не автомобілі, не побутову техніку, а саме одяг??? Яка фірма цим займається??? Чому це все робиться тільки для певного кола людей?????!!!! Чому на сайті нема толком нічого щоб було чітко та ясно вказано де,як коли і за с-ки?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus