USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

«Вона була голою»: MONATIK розповів про курйоз із фанаткою

27 Грудня 2021 21:51
Завдяки професії Діму Монатіка часто впізнають у різних громадських місцях. Артист зізнається, що з розумінням ставиться до бажання людей зробити з ним знімок і ніколи не відмовляє у такому проханні. Нещодавно він вкотре фотографувався з шанувальницею і випадково побачив її оголені фото, пише Сегодня.

«У мене в Одесі нещодавно сталася така смішна ситуація: сиджу я обідаю у закладі, підходить якась жінка до мене і каже: «Можна сфотографуватися?» А я як завжди такий: «З задоволенням, звичайно» – це ж наша професія, і ми все робили для цього. Вона відкриває телефон, ставить його переді мною, а вона гола на фотці там», – розповів артист у програмі «Зірковий шлях».

Як виявилося, з нескромною прихильницею після цього виконавець все ж таки сфотографувався, але враження у MONATIK залишилися шокуючі.

«Ох, я пам’ятаю, мені так незручно стало. В мене ще такої ситуації не було. І вона там пальцем приховала дещо», – поділився співак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шо тут казати ! Показати IP 28 Грудня 2021 09:30
Для майбутньої депутатської кампанії - то є досить ваговий аргумент ! Вибив всі козирі у своїх конкурентів !
Kika Показати IP 28 Грудня 2021 11:23
Это был намёк, а он карапуз не понял…..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus