USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Вона була неймовірною – амбітною, позитивною та цілеспрямованою»: у Києві російська ракета вбила дівчину з Волині

2 Червня 2023 14:17
29 травня під час чергового ракетного удару рашистів по Києву загинула волинянка, уродженка Затурців Володимирського району Катерина Кардаш.

Красуня, інтелектуалка, ерудитка. Їй було лишень 32 роки.

«29 травня під час обстрілу в Києві померла моя давня знайома. Знову житловий будинок, знову втрати, знову біль рідних… Молода, красива… Катюха, я пам'ятатиму тебе як вічний positive і energy. Працювати з тобою і дружити було задоволенням. Я з теплотою згадую ті часи. Вічна пам’ять тобі, сонце, чистого неба, Царство Небесне, прощавай», – написала в соцмережі колега Катерини Надія Солнцева.

«Шановні батьки Каті та всі, хто її знав, з великим сумом щиро співчуваю вам у зв'язку зі втратою вашої дорогої Каті. Вона була неймовірною особистістю – амбітною, позитивною та цілеспрямованою. Катя завжди надихала мене своїм ентузіазмом та відданістю. Вона була чудовою подругою і колегою. Хай пам'ять про Катю завжди буде з нами», – поділився емоціями колега Дмитро Борук.

«Наша Катруся загинула внаслідок ракетної атаки в Києві 29 травня... Молода, вродлива, мудра та ерудована, ніжна і цілеспрямована, з тонким почуттям гумору та неординарним поглядом на світ. Людина, яка вміла берегти великі й маленькі шкільні таємниці і бути душею компанії, відмінниця та активістка. Ми запам'ятаємо її щиру усмішку та вірну дружбу, глибокі очі та добрі слова. Адже людина живе доти, доки її пам'ятають. Тепер у серці кожного буде частинка, яка назавжди належатиме Катрусі», – додали однокласники з рідного села Катерини в коментарі газеті Волинь.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Нехай пам’ять про Катерину та її світлий образ живуть вічно!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 3 Червня 2023 11:21
треба стріляти по тій нечисті кацапській куди дістають ракети... без розбору, як це роблять вони. тільки тоді с/*и рашистські зрозуміють цінність людського життя. а так як є виходить, що лижемо європі за подачки, в той час коли так ж європа з кацапами кожного дня працює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus