USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вона не хоче бути президентом, бо з’явився Вася Противсіх?

4 Листопада 2009 08:42
Гроші, зібрані на реєстрацію кандидата в президенти Лідії Вона, можуть бути передані іншому можливому кандидату – Василю Противсіх, який вчора подав документи на реєстрацію до ЦВК. Про це інформують «Волинські новини».
Про це розповів лідер партії «Сільська Україна» Михайло Притула. Саме ця партія висунула Лідію Вона в президенти. «Ліда вважає, що прізвище Вона остаточно дискредитоване, особливо коли з\'явилося гасло «Вона — це чума». Йти чи ні в президенти — через 2-3 дні приймемо рішення» - сказав він – пеше газета «Сегодня».
Василь Противсіх, за даними прес-служби ЦВК, поміняв прізвище у жовтні — раніше він був Василем Гуменюком. Він — президент Івано-Франківської торгово-промислової палати, колишній мер Яремча, у 2007 році був №23 у списку блоку КУЧМА, який очолював відомий політик Олександр Волков.
За даними опитування Центру Разумкова, «проти всіх» готові голосувати 11,4% українців – пише «Сегодня».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 4 Листопада 2009 12:25
Це ж як треба зневажати свого виборця, щоб створювати такі примітивно-дебільні технології? Невже грамотна людина, що вміє бодай читати не відрізнить васю притипсіха від офіційної графи "проти всіх"? Оте елітне бидло показує за кого воно має людей, і вважає, що воно розумніше, бо багатше, накравши по саму пельку народних грошей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus