USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ВООЗ виявила підроблену вакцину Covishield у двох країнах

19 Серпня 2021 17:56
Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) виявила підроблені версії вакцини проти коронавірусу Covishield в Індії та Уганді.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Independent.

Зазначається, що підроблені препарати вилучили в період з липня по серпень цього року.

У Всесвітній організації охорони здоров’я заявили, що підроблені дози становлять «серйозну загрозу для здоров’я населення світу», і закликали їх вилучити з обігу.

ВООЗ закликала лікарні, медичні центри, оптових торговців, дистриб’юторів, аптеки і будь-яких інших постачальників медичних товарів у всіх країнах проявляти пильність в роботі з препаратами проти коронавірусу.

«Усі медичні вироби повинні бути отримані від авторизованих/ліцензованих постачальників. Слід ретельно перевіряти справжність та фізичний стан продукції», – йдеться у повідомленні.

Офіційної заяви уряду Індії ще не надходило, але, за даними деяких ЗМІ, міністерство охорони здоров’я країни розслідує це питання.

Читати ще: Україна отримала ще 800 тис. доз вакцини AstraZeneca: кого будуть щеплювати

Індійський інститут сироватки, який виробляє Covishield – версію вакцини AstraZeneca для Індії, підтвердив факт підробки вакцин.

CoviShield – вакцина проти коронавірусу (COVID-19), яку Індія виробляє за ліцензією від Oxford University/AstraZeneca, що дозволена в ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus