USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

ВООЗ закликала всі країни повернути масковий режим через нову хвилю COVID-19

13 Липня 2022 21:17
Голова Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебреєсус закликав уряди в усьому світі повернути масковий режим через нову хвилю COVID-19. Попри те, що в багатьох країнах майже відмовилися від обмежень щодо коронавірусу після успішного впровадження вакцини, гендиректор ВООЗ підкреслив, що пандемія «і близько не закінчилася».

Про це повідомило британське видання Sky News, посилаючись на слова голови ВООЗ, пише Обозреватель. Гебреєсус наголосив, що підваріанти Omicron продовжують спричиняти нові хвилі захворювань, госпіталізацій і смертей у всьому світі.

Очільник ВООЗ закликав уряди «застосувати випробувані заходи, такі як масковий режим, покращена вентиляція та протоколи тестування й лікування».

Читати ще: Наближається нова хвиля: в Україні зросла захворюваність на коронавірус

«Я стурбований тим, що випадки COVID-19 продовжують зростати, створюючи додатковий тиск на системи охорони здоров’я та медичних працівників. Я також стурбований тенденцією до зростання смертності», – сказав Гебреєсус.

Зазначається, що серед варіантів і підваріантів, що відстежує ВООЗ, є BA.2.75, відомий як «кентавр», який вперше був виявлений в Індії у травні цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Жора Показати IP 13 Липня 2022 23:41
всесвітній бананофікусний лохотрон повертається із жижою кожних 6-9 місяців.
1+1 Показати IP 14 Липня 2022 08:34
Шоу повинно тривати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus