USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ворог може підірвати склади аміаку на Харківщині, – СБУ

10 Березня 2022 19:32
Російські окупанти всерйоз розглядають можливість підірвати склади аміаку на Харківщині, аби звинуватити у цьому Збройні сили України.

Держава-терорист продукує фейки, аби виправдати свої звірства і звинуватити в них Україну. Про це повідомляє пресслужба СБУ у Telegram-каналі.

За даними СБУ, розробляються варіанти вчинення й інших провокацій.

«Але, нешановні окупанти, що б ви не вигадували, вам ніхто не повірить – ні українці, ні весь цивілізований світ, ні навіть свої ж співвітчизники. Ви по-справжньому хворі, якщо робите такі злочини. Отже, будемо лікувати. Наші військові це гарно роблять уже 15 днів. І будуть це продовжувати до перемоги України», – вказано в повідомленні СБУ.

Раніше російське Міністерство оборони заявило про нібито підготовку українською стороною провокації з використанням отруйних речовин «для звинувачення Росії в застосуванні хімічної зброї».

Білий дім, своєю чергою, спростував заяви російської сторони про нібито підготовку в Україні провокацій із використанням хімічних речовин, до яких начебто причетні США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus