USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Ворог вдарив по Одесі 4 «Калібрами»: 3 загиблих і 13 постраждалих

14 Червня 2023 08:08
Вночі 14 червня ворог атакував Одесу 4 «Калібрами», троє осіб загинули, більше 10 поранені, під завалами можуть бути люди.

«За уточненими даними ворог спрямував на Одесу 4 «Калібри» з корабля в Чорному морі. Внаслідок повітряного бою та вибуховою хвилею пошкоджено бізнесцентр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та крамниці в середмісті. Попередньо, 6 особи отримали поранення», – повідомили в ОК «Південь».

Як повідомили у ГУ ДСНС в Одеській області, влучання ворожої ракети у складське приміщення однієї з торговельних мереж спричинило руйнування в 1000 кв. м та пожежу на площі 400 кв. м.

3 співробітників складу загинули, 7 – отримали поранення.

Крім того, триває розбір завалів, під якими можуть бути люди.
Також вночі над Дніпропетровською областю ППО збила три ворожих «Шахеди».

«Вночі ворог спрямував на нашу область БПЛА. Але оборонці з ПвК «Схід» завадили його планам. Всі три «Шахеди» збили в небі над регіоном», – голова військової адміністрації Дніпропетровської області Сергій Лисак.

Крім того, Лисак повідомив, що атакували росіяни і важкою артилерією. Під удар потрапив Нікополь.

Цього разу минулося без постраждалих. Рятувальники обстежують територію та з’ясовують наслідки обстрілу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus