USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ворожа агресія забирає цвіт нації: на Волині попрощалися із загиблим солдатом Сергієм Гавурою

5 Вересня 2022 18:27
У Володимирі провели в останню путь солдата Сергія Гавуру, який загинув в бою за незалежність України. 45-річний Герой з перших днів війни виконував свій громадянський та солдатський обов’язок, мужньо обороняючи рідну землю від російських окупантів.

Загинув волинянин 27 серпня під час виконання бойового завдання по виявленню та знешкодженню сил противника у боях під Донеччиною, інформує пресслужба Володимирської міськради.

Коридором шани навколішки із синьо-жовтими стягами у руках зустріли земляки кортеж із тілом полеглого захисника.
Попрощатись із бійцем прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, вчителі, побратими загиблого, представники міської влади. Відспівували Героя у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.
«Нашу громаду сьогодні зібрала велика трагедія – загибель нашого земляка Сергія, який став Героєм України, полігши на полі бою. Сьогодні ворожа агресія забирає найкращих синів держави, цвіт нації. Від імені всієї громади висловлюю співчуття дорогій мамі, дружині, синам, братові та всій родині загиблого. Всіх громадян прошу не забувати подвиг Сергія та усіляко допомагати родині загиблого. Герої не вмирають!» – зазначив у прощальному слові міський голова Ігор Пальонка.
Тривалий час Сергій Гавура працював у Центрі професійної освіти (колишнє ВПУ) майстром виробничого навчання за спеціальністю «Тракторист», а також завідувачем майстерні в агротехнічному коледжі. У нього залишилась мама, дружина та двоє синів.

Поховали Сергія Гавуру на міському кладовищі під звуки оркестру та прощальні постріли військових.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним полеглого Захисника. Вічна пам’ять Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus