USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Воїна з Ратнівщини посмертно нагородили орденом «За мужність»

10 Вересня 2022 12:07
9 вересня в Ратному родині загиблого воїна Павла Ващука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким його нагороджено посмертно.

Про це повідомили у Ратнівській громаді.

Нагадаємо, що уродженець села Гірники Павло Ващук загинув 21 березня 2022 року внаслідок ворожого ракетного обстрілу на Рівненському загальновійськовому полігоні.

Відповідно до Указу Президента України, Верховного головнокомандувача Збройних сил України Володимира Зеленського від 2 травня 2022 року №293 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Павла Ващука нагороджено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Нагороду вручив батькам Героя Наталії Павлівні та Василю Матвійовичу Ващукам начальник Другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Василь Шинкарук.

Голова громади Віталій Бірук подякував батькам загиблого Героя Павла Ващука за гідне виховання сина, який безстрашно став на захист Батьківщини та до останнього був вірний військовій присязі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus