USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Воїнам Князівської бригади передали бронеплити, спальники та турнікети

4 Серпня 2022 18:18
60 комплектів бронеплит 4-го класу, 60 спальників та 60 турнікетів передали сьогодні, 4 серпня, представникам 14-ї бригади перший заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Мовенко та керівник благодійного фонду «Сучасна Україна» Володимир Гавриш.

Про це повідомили у Волинській обласній військовій адміністрації.

«Ми з перших днів війни працюємо у різних напрямках, аби всіляко допомагати військовим амуніцією та іншими засобами захисту. З фондом «Сучасна Україна» теж працюємо з перших днів, і вони неодноразово вже допомагали. Цього разу їм вдалося закрити потребу, про яку повідомило командування 14-ї бригади. Раді допомогти, адже знаємо, які складні завдання доводиться вам виконувати на передовій», – зауважив Сергій Мовенко.
Як повідомив керівник благодійного фонду Володимир Гавриш, усю допомогу вдалося зібрати завдяки донорам з-за кордону. Усе надане має відповідні сертифікати якості.

Своєю чергою, представники Князівської бригади подякували та зауважили, що це вагомий внесок у перемогу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus