USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Воїни АТО нагородили Ігоря Палицю

14 Липня 2016 12:53
Депутати облради підтримали звернення до Президента України та парламенту з проханням врегулювати визнання учасниками бойових дій бійців добровольчих батальйонів. За сприяння у вирішенні цього питання члени Волинської спілки учасників АТО нагородили голову облради Ігоря Палицю орденом спілки «Золотий тризуб» І ступеня та званням «Народний герой Волині».

Вручення відбулося сьогодні, 14 червня, під час пленарного засідання обласної ради.

Зауважимо, що питання визнання учасників бойових дій бійців добровольчих батальйонів у проекті порядку денного стояло під номером 50. Та за ініціативи депутатів від фракції «УКРОП» його перенесли першим для розгляду.

Депутати підтримали звернення одноголосно, адже серед добровольців є люди, які поранені й досі носять в своєму тілі осколки, але не можуть отримати статусу учасника бойових дій, - пояснив ініціатор проекту рішення депутат Григорій Павлович.

По тому, представник обласної спілки воїнів АТО Олександр Серватович зачитав наказ голови спілки, відповідно до якого Ігоря Палицю за особисту мужність і героїзм, підтримку миру на території Одеської області, надання волонтерської допомоги, нагроджено орденом «Золотий тризуб» І ступеня та званням «Народний герой Волині».
Сам Ігор Палиця подякував членам спілки за довіру та оцінку.

«Ми це всі щиро робимо, де б хто не знаходився: в зоні АТО, в госпіталі, лікарні, школі - всі працюємо для України. Хочу запевнити: я і всі в цьому залі, всі пам’ятають, хто пішов першим на фронт, хто пішов захищати Батьківщину, коли не було міліції і спецпідрозділів, хто захищав спокій, коли не було нікого в Одесі. Я щиро вдячний волинянам, хто допомагав працювати в Одесі, які б ігрища не були в Києві, саме ви дали можливість створити сьогодні українську армію», - звернувся він до присутніх бійців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus