USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Впав з полиці і вдарився: у поїзді «Укрзалізниці» помер 28-річний чоловік

12 Червня 2021 20:06
У поїзді «Рахів – Київ» вночі з верхньої полиці впав 28-річний пасажир і помер за декілька годин після цього.

Про це повідомили в «Укрзалізниці».

«За попередньою інформацією, пасажир близько третьої ночі впав з верхньої полиці. Після падіння він повідомив дружині, що почуває себе добре. Під ранок чоловіку стало гірше, і поїзна бригада викликала швидку медичну допомогу на найближчу станцію – Фастів. По прибуттю поїзда медики зафіксували смерть чоловіка, забоїв на його тілі не виявлено», – вказали в УЗ.

Наразі правоохоронці разом із залізничниками з’ясовують причини його смерті.

У залізничній компанії зазначили, що полиця, з якої впав пасажир, була облаштована ременями безпеки, «якими він, на жаль, не скористався». І закликали пасажирів неухильно дотримуватися правил безпеки та поведінки на об’єктах залізничного транспорту – зокрема, під час подорожі на верхніх полицях використовувати ремені безпеки та обмежувальні поручні.

Журналіст Олександр Рудоманов повідомив з посиланням на місцевих медиків, що чоловікові було 28 років.
Як інформує УНН з посиланням на пресслужбу поліції в Київській області, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом смерті чоловіка у поїзді «Рахів – Київ».

«Він, скоріш за все, вдарився потилицею, а після падіння він встав й пішов до санвузла, потім повернувся й ліг на другу полицю і близько шостої ранку вже було констатовано, що він не дихав. На станції Фастів приїхали медики та констатували його смерть», – розповіли в поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Отже Показати IP 12 Червня 2021 22:27
Терміново в наглядову раду залізниці перевести лєщенку чи наєма. Або зразу обох.
Анонім Показати IP 13 Червня 2021 07:13
невже нікому не здається, що верхні спальні місця - це ознака ставлення до пасажирів ніби до худоби? плюс часто неможливість взяти нижнє спальне місце тільки тому, що ти 21-літній студент.
Дєд до Анонім Показати IP 13 Червня 2021 14:36
Можете як в Польщі їхати сидячи, в них "комуняцьких пацкартів" вже немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus