USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вперше на Великому Поліссі – змагання з крос-триатлону

30 Червня 2017 16:31
Вперше на Волинському Поліссі 26 серпня відбудеться спортивний захід – змагання з крос-триатлону "PolissiaChallengeCup 2017". Переможці змагань отримають грошові винагороди, медалі та хороший настрій.

Про це повідомили у прес-службі «Polissia Challenge Cup 2017».

Відповідно до Положення про проведення змагань з крос-триатлону кожен учасник повинен мати свій MTB-велосипед (в народі - "гірський велосипед"), шолом, і решту речей власного користування: кросівки, спортивну форму, екіпірування,тощо.

Перевдягання для велогонок та бігу відбуватиметься у спеціально призначених транзитних зонах, куди заздалегідь, перед початком змагань, організатори завезуть все обладнання (шоломи, велосипеди, спортивний одяг тощо).

Стартовий пакет учасника, яким забезпечують організатори: гід учасника, нагрудний номер (також наклейки на Ваші велошолом і велосипед), теніска «Triathlon Polissia Challenge Cup 2017», шапочка для плавання.

Брати участь можуть люди, які досягли 18-річного віку, і які несуть відповідальність за своє життя та здоров’я. Реєстрація кожного учасника обов’язкова. До слова, усі зареєстровані будуть безкоштовно застраховані від нещасних випадків на день проведення pмагання страховою компанією «Універсальна».

Реєструватися можна за посиланням.

До слова, крос-триатлон - це змагання, під час якого учасники пливуть 1000 метрів через озеро Сомин, далі 20 кілометрів на велосипеді і після цього 6 кілометрів біжать до центру села Смідин.

Загалом у змаганнях «POLISSIA CHALLENGE CUP 2017» буде 6 переможців: троє жінок та стільки ж чоловіків. Відповідно до фінішування, переможці отримають: 15 000 гривень – за зайняте І місце; 10 000 гривень – за зайняте ІІ місце; 5 000 гривень – за зайняте ІІІ місце. А загальний призовий фонд заходу становить 60 000 гривень.

Загальне керівництво з підготовки і проведення змагання здійснює громадська організація "Смідинська ініціатива", яка є головним організатором заходу. Змагання проводяться під патронатом Фонду Ігоря Гузя "Прибужжя".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 30 Червня 2017 18:09
Може краще на городі з лопатою та сапкою молоді енергію витрачати? Га, люди добрі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus