USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вперше у Луцьку покажуть нагороди Павла Скоропадського: військовий музей кличе на День козацтва

13 Жовтня 2021 22:02
З метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій та перемог українського народу 14 жовтня у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки відбудуться святкові заходи.

Про це повідомили на сторінці музею.

Заходи організовано спільно з Луцьким національним технічним університетом, Громадською організацією «Козацьке Стрілецьке Братство» та військово-історичною групою «Азимут» з нагоди відзначається День захисників та захисниць України та День українського козацтва з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України та Дня українського козацтва.

У програмі:

12:00 – урочисте відкриття;

13:00 – оглядова екскурсія Волинським регіональним музеєм українського війська та військової техніки і демонстраційними локаціями часів козацтва, Першої світової війни, Другої світової війни, АТО/ООС;

15:00 – концертна програма за участю військових – учасників АТО;

16:00 – реконструкція бою між УНР та Червоною Армією,

16:30 – козацький куліш.

Крім того, Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки дарує ексклюзивну можливість вперше у Луцьку побачити особисті речі та нагороди Павла Скоропадського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Факт Показати IP 14 Жовтня 2021 08:00
Украина стала родиной фальсификаций Фальшивая история, подлая и лживая власть, герои – убийцы и предатели, Идеология – нацизм.
пора до Факт Показати IP 14 Жовтня 2021 12:03
менять пластінку..товаріщ старшина
Гіве Показати IP 14 Жовтня 2021 12:43
О, ще один патрійот, який здав все німцям кайзера

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus